Ga naar tabel dataGa naar menuGa naar zoekenVerwijzing naar sneltoetsen
Tonen 1-9 van 9
Table data
Planni 'likes' in de agenda
donderdag 5 maart 2020

Geef je waardering over een evenement! Per evenement kun je één keer een like geven om aan te geven dat je dit interessant vindt.

Kalenderoverzicht
dinsdag 3 maart 2020

Naast de grafische overzichten per maand en week is er nu ook een klassieke kalender beschikbaar. Zo kun je de evenementen zien per maand, week en dag. Tevens kan er op diverse velden gefilterd worden.

QR-code met link naar je evenement
maandag 2 maart 2020

Planni genereert nu ook automatisch een qr-code van de link naar je evenement. Ga hiervoor naar het detailoverzicht waar je de qr-code kunt downloaden en hergebruiken in andere publicaties.

Deel je evenement op sociale media
zaterdag 29 februari 2020

Deel met één druk op de knop je evenement uit Planni op verschillende sociale media zoals facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp en ook via e-mail.

Planni in de media
zaterdag 1 februari 2020

Vandaag is het dan zover: de verschillende media schenkt aandacht aan de lancering van Planni. Denk hierbij aan de Limburger, VIA Limburg, Facebook, Puik, Ruiver.nl, Huis voor de Sport Limburg, etc.

Zie het persbericht en het artikel in de Limburger in de bijlagen.

20200201 - Persbericht Planni (website).pdf
20200201 - Artikel de Limburger.pdf
Planni in Puik.pdf
Lancering Planni versie 1.0
dinsdag 21 januari 2020

Op dinsdag 21-1-2020 is tijdens een goed bezochte vergadering in de Troubadour, Planni versie 1.0 in gebruik genomen in kerkdorp Beesel.

Met een ludieke presentatie, verzorgd door de Planni werkgroep ondersteund door een zelfgemaakte promotievideo heeft wethouder Debbie Heesakkers Planni officieel gelanceerd.

Alle Beeselse verenigingen, stichtingen en bedrijven kunnen Planni nu gebruiken om slim te plannen en zo optimaal gebruik maken van locatie, tijd, vrijwilligers en bezoekers. Tevens kunnen inwoners en toeristen Planni gebruiken om snel op te zoeken wat er allemaal te doen is.

Wil je ook slim plannen met Planni, neem dan contact op met team Planni via het contactformulier.

Bekijk de promotievideo:

Voorbereiding voor de lancering
vrijdag 27 december 2019
Met nog een kleine maand te gaan tot de lancering op 21 januari, worden door de werkgroep verschillende ideeën besproken. Wat willen we en wat is haalbaar.

Enkele ideeën die de revue zijn gepasseerd:
  • Echte film met diverse collectes op dezelfde avond
  • Animatie
  • Sketch
  • Publicatie (de Limburger, Facebook, Instagram, Beesels Blaedje etc.)
Uiteindelijk is het een sketch en een animatie geworden. Publicatie stellen we nog uit tot 1 februari. Zo kunnen de verenigingen de database eerst voldoende vullen voordat Planni breed wordt gelanceerd.

Bekijk hier nog enkele tests die de revue zijn gepasserd bij het zoeken naar de beste animatie:
Planni bèta-test
vrijdag 25 oktober 2019
Versie 1.0 van Planni is 'klaar', maar het is altijd een goed idee om de software door gebruikers te laten testen. Hiervoor is eind oktober de Planni werkgroep opgestart. Deze bestaat uit: Ron, Rob, Rick, Ko, Kitty, John, Danique en Bert.

Gezamenlijk wordt informatie toegevoegd en worden nog enkele technische verbeteringen doorgevoerd. Dit alles met het doel een programma neer te zetten met unieke eigenschappen, maar toch een zo eenvoudig mogelijke bediening voor zowel de vereniging die de gegevens beheert als de gewone gebruiker die de gegevens raadpleegt.

Na afsluiting van de bèta-test menen we hierin te zijn geslaagd: we zijn tevreden!
Kernoverleg - Blie in Beesel - de geboorte van Planni
dinsdag 14 mei 2019
Tijdens de gezamenlijke bijeenkomst van Blie in Beesel, afdeling verenigingen, werden aan verschillende discussietafels actuele onderwerpen besproken.
De tafel van Bert had de stelling: "er wordt te veel georganiseerd in Beesel"

Dit was tegen het zere been van de aanwezigen. "Er wordt niet te veel georganiseerd, maar we weten niet wie, wat, wanneer doet en daardoor bijt het zich soms"
Bert had zich al vaker verwonderd dat zelfs in Beesel, waar bijna iedereen elkaar kent, organiseren vaak niet optimaal gebeurt.

Hij kon die nacht slecht slapen: dat moest beter kunnen! En zo werd Planni geboren.
Enkele weken later werd een eerste testversie aan de werkgroep gepresenteerd. Deze werd goed ontvangen en het plan was dan ook: doorgaan.

Gesponsord door IT-bedrijf Collectiony werd tijd voor Bert vrijgemaakt om verder aan Planni te werken.